Peru

Machu Picchu

Peru ligger vest i Sør-Amerika med lang kystlinje mot Stillehavet og har en befolkning på over 30 millioner. Øst i Peru finner vi regnskogen Amazonas, og i midten Andesfjellene. Peru har en spennende historie og et besøk til Inka-byen Machu Picchu er en naturlig del av et besøk til Peru. Vi flyr til den klart største byen, hovedstaden Lima, med nesten åtte millioner innbyggere, før vi fortsetter opp i fjellet.

Fantastiske Mach Picchu er med god grunn Perus størst attraksjon. EcoExpeditions tilbyr turer til Machu Picchu med tog/buss ellers til fots via vakre Inka Trail (2 eller 4 d tur). Vi kan også tilby den 7d lange fotturen som kombinerer Salcantay og Inka Trail for de som ønsker en litt mer krevende fottur. Som et flott alternativ til Inka Trail kan vi også tilby Salcantay Trek på fire dager. EcoEcpeditions tilbyr også tilleggsturer til Amazonas, Titicaca, Arequipa, Colca Canyon, Nazca og Paracas. Inkludert i alle disse pakkene er Lima, Cusco og Sacred Valley.

 EcoExpeditions tilbyr også topptur til El Misti (5822 m) og Ampato (6318 m). I Cordillera Blancas fantastiske fjell tilbyr vi Santa Cruz trail og flere toppturer.

Machu Picchu med tog

Machu Picchu med Inka Trail

Machu Picchu med Inka Trail og Titicaca

Machu Picchu med Inka Trail, Amazonas og Titicaca

Machu Picchu med fire dagers Salcantay Trek

Machu Picchu med to dagers Inka Trail

Inka Trail i kombinasjon Salcantay Trek (7D)

Arequipa med Colca Canyon

Topptur til Misti og Ampato

Paracas og Nazca

Cordillera Blanca med Santa Cruz Trail